vertrek uitgesteld????
Vandaag mijn laatste werkdag gehad. Ik was erg moe en toe aan vakantie. Ik had alles op tijd klaar en kon om half vier al vetrekken richting huis. Nog even snel langs de winkel voor een gewone zwembroek voor jordi, want die hadden we niet meer en dat is echt een vereiste voor onze bestemming.... frankrijk...
Tja na vele twijfels en gesanuffel toch er voor gekozen om een relaxte vakantie naar frankrijk te doen en een andere keer naar Denemarken... Een paar leuke campings uitgezocht en proberen te eindigen in de alpen en de provence.

Gisteren een hoop al ingepakt en vandaag de laatste dingen nog klaar maken, moesten nog even gauw achter een nieuwe band voor de vouwwagen aan, we hebben immers vorig jaar nog die lekke band gehad en dat waren we even vergeten. Gelukkig was de plaatselijke kwik fit ons goed van dienst, hadden nog een bandje ergens van liggen, kregen we gratis!!!!
Na een hele middag rommelen en de vouwwagen ingepakt te hebben, even de auto starten, dat wilde niet, het lukte echt helemaal niet.... shit wat nu weer!!! Onze automonteur zit nog in Italie, wat nu???

De auto staat gepakt, het eerste verhaal staat er weer in, de bestemming is bekend, nog even lekker slapen en dan gaat onze vakantie van dit jaar weer van start!!

wij wensen jullie een fijne vakantie en geniet met de kids.
ook nog een fijne verjaardag ma en pa roos
Hoi familie een fijne vakantie en gezond weer thuis komen en Bianca vast een leuke verjaardag
een heel fijne vakantie. Moet kunnen, wij hebben het ook altijd goed gehad in dat land.
Bianca, alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
groeten van ons.
Jullie kinderboerderij is weer verzorgd! Hier winderig, zonnig en af en toe en buitje. Gisteren heerlijk kunnen BBq-en met de visite. Jullie heel veel plezier!!! Gr Anette
Goed begin is het halve werk zeggen ze altijd. Net dat je weg wilt gaan, dan hopen die dingen altijd op....maar je bent opweg ! Dat is het voornaamste. Veel plezier !